מדיטציה – קבוצות ישיבה ולימודי דהרמה

ישיבת מדיטציה בקבוצה היא הזדמנות לתרגול ולימוד משותף, מקום שקט להתבונן פנימה, לחבר את הנפש לגוף ולמצוא שלווה בתוך היום יום.
קבוצת מדיטציית ישיבה

קבוצת מדיטציה

ישיבת מדיטציה בקבוצה היא הזדמנות לתרגול ולימוד משותף, מקום שקט להתבונן פנימה, לחבר את הנפש לגוף ולמצוא שלווה בחיי היום יום. מוזמנים להצטרף למסע משותף של גילויים ותובנות, והעמקת הקשר עם עצמך ועם העולם.

קבוצות מדיטציה ודהרמה מציעות הזדמנות ייחודית לחוות את העומק והעושר של המסורת הבודהיסטית. הן מספקות סביבה תומכת ומזמינה לגדול ולהתפתח כבני אדם.

מה אנחנו עושים?

פעם בשבוע נפגשים בקבוצה אינטימית ומכילה, נתרגל מדיטציה, נלמד על עקרונות הדהרמה ונשתף בחוויות שלנו. המפגש המשותף תומך ומעצים, דרך שבה כל אחד יכול לצמוח ולהעשיר את עצמו.

מה תקבלו בקבוצה?

תרגול מדיטציה מודרך: נתרגל טכניקות של מדיטצית ויפאסנה ומיינדפולנס, שיעזרו לכם לפתח ריכוז, מודעות עצמית, שלווה פנימית ותובנות.
לימודי דהרמה: נחקור את עקרונות הבודהיזם, נלמד סוטרות ונבין כיצד ליישם את הידע הזה בחיי היומיום.
שיחות דהרמה: נשתף בחוויות שלנו מהתרגול, נשאל שאלות ונלמד זה מזה.
קהילה תומכת: תכירו אנשים בעלי עיניין משותף בדהרמה.
כלים לחיי היום יום: תקבלו כלים ופרספקטיבות חדשות ליישום עקרונות הבודהיזם בחיי היומיום. כיצד להתמודד עם מתח, חרדה וסבל, ותלמדו כיצד לחיות חיים מודעים ומלאים יותר.

למי מתאימה הקבוצה?

הקבוצה פתוחה לכל מי שמעוניין לשבת במדיטציה בקבוצה תומכת, לחקור את עצמו ואת העולם, ולהכיר את הדהרמה.

הקבוצה פתוחה לכל רמות המתרגלים, מתחילים ומנוסים.


מפגשי קבוצת המדיטציה מתקיימים בזום, ופנים מול פנים בתל אביב.

הפעילות העכשווית - מפגשי מדיטציה ודהרמה בכל יום חמישי

אני פה בשבילך, לפתח שלווה, ראיה צלולה והבנה בהירה.

שלכם, ענת צחור

    לפרטים נוספים צור קשר

    השם שלך (חובה)

    הדואר האלקטרוני שלך (חובה)

    מספר טלפון שלך (חובה)

    ההודעה שלך

    ריטריט ויפאסנה במנזר עין כרם

    ריטריט ויפאסנה מתנהל בשתיקה ולפי המסורת הנזירית, זו חוויה עמוקה של טיהור התודעה והשגת שלווה וחוכמה. הריטריט מונחה על ידי ענת צחור במנזר האחיות בעין כרם, ירושלים. מתאים למתחילים ומנוסים.
    לפרטים ומידע נוסף
    דילוג לתוכן