סדנה לכל הרמות!
היוגה היא קוד להתמרת התודעה, התנוחות הן הסימנים.
ביום שישי ה -11 לנובמבר, אני מזמינה אתכם לתרגל איתי בסדנה מיוחדת.
הסדנה תימשך ברצף מהשעה 8:45 – 12:15
11.11.11 – בוקר של ירח מלא, יכול להיתפס כעוד אחד מהימים שעוברים עלינו, אך אפשר גם לנצל את היום המיוחד הזה ולהשתמש בו כקוד, כסימן שבאמצעותו נוכל להתמיר את התודעה שלנו אם הבשילה לכך, ולא, יהיה זה רק עוד יום עבורנו.
בסדנה ניצור את התנאים המתאימים לפיענוח הקוד, עכשיו זה הזמן!
הסדנה אינה כרוכה בתשלום מיוחד, הבאים לתרגול היוגה תירשם להם סדנה זו כהשתתפות בשיעור מתוך המנוי. תרומה לפי נדיבות לב (דאנא) תתקבל בברכה בסיום תרגול המדיטציה.
אשמח לראותכם, אין צורך לתאם מראש, אפשר להגיע, בין אם אתם תלמידים ותיקים, מתחילים או כאלה שלא ביקרו אצלנו עדיין או חסרי ניסיון לחלוטין.
להתראות, ענת.
סדר היום:
תרגול יוגה – התרגול פתוח לכל הרמות.
תרגול היוגה יתחיל ב-8:45 (רבע שעה מוקדם יותר מהשיעור הקבוע שלנו במערכת השעות) התרגול ימשך שעתיים, עד השעה 10:45 .
תרגול מדיטציה – התרגול מתאים למנוסים ולחסרי ניסיון.
בין 10:45 ל- 11:00 יצטרפו אלינו אנשי המדיטציה (שאינם מתרגלים יוגה, ובזמן זה יוכלו לפרוש אנשי יוגה שאינם מעוניינים להמשיך אל תרגול המדיטציה – ההמלצה היא להישאר!
ב- 11:00 עד השעה 11:11 נשנן מנטרה לפתיחת שער הלב.
החל מ-11:11 – 12:12 נתרגל מדיטציה (הנחיות מיוחדות לתרגול ינתנו בסדנה).
יוגה סטודיו –ענת צחור | לימודי יוגה דהרמה: 03-6202220
אי-מייל: info@yoga-studio.co.il
כתובת: יוסף הנשיא 5 תל-אביב.